De ce ar Trebui sa Cititi Legendele Nordului - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

miercuri, 18 octombrie 2017

De ce ar Trebui sa Cititi Legendele Nordului

Tarile nordice au fost dintotdeauna leagane ale misticismului si ale ocultului. Povestile din spatele vikingilor, legendele despre zeii lor au fost purtate de acestia in toate aventurile lor. Odin a calatorit in vasele lor pe aproape tot globul. Din Nordul Europei pana in Constantinopol, Islanda si chiar America de Nord, povestile despre zeii antici ai vikingilor, speranta la un loc la masa din Vallhala si gloria eterna i-au inspirat pe acestia in bataliile lor. 


Daca ati citit in copilarie legendele Olimpului si daca acestea v-au intrigat de-a lungul anilor, atunci trebuie neaparat sa cititi legendele originare din tarile nordice.

Despre Thor sigur ati auzit, daca nu din vreun documentar despre vikingi, cel putin din filmul Avengers, si despre tatal sau, Odin, zeul principal al culturii nordice. Dar legendele au mult mai multe personaje decat acestia doi, iar filosofia din spatele acestora este absolut impresionanta.

Diferentele si asemanarile dintre aceasta religie si crestinismul nostru va vor uimi si va vor face sa apreciati mai mult cultura societatii si umanitatii noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad