Arcul de Triumf din Bucuresti - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

miercuri, 20 decembrie 2017

Arcul de Triumf din Bucuresti

Monumentul situat in Nordul Bucurestiului a fost realizat in perioada 1921-1922 pentru a comemora victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial si unirea celor trei principate romanesti sub un singur steag. Acesta a fost renovat de doua ori, prima data intre anii 1935 si 1936, apoi din nou in anul 2014 si este unul dintre cele mai importante monumente nationale datorita insemnatatii sale istorice. Arcul de Triumf sta de straja la intrarea in Bucuresti dinspre Ploiesti si impresioneaza prin complexitatea sa artistica, dar si prin semnificatia sa istorica. 


Lucrarile de renovare care au fost realizate in anul 2014 au avut ca si scop reimprospatarea fatadei acestuia si consolidarea structurii. Desi in aparenta, Arcul de Triumf este are o structura simpla, complexitatea detaliilor artistice aflate pe fatetele acestuia au facut ca acest proiect sa fie unul care sa necesite foarte multa experienta si atentie din partea constructorilor. De asemenea, avand in vedere inaltimea monumentului, au fost necesare anumite ansambluri de schele complexe pentru a asigura siguranta constructorilor, dar si pentru a le permite acestora accesul facil la fatada Arcului de Triumf. 

Euro-Foster a fost aleasa pentru a oferi servicii de inchiriat si montat schele metalice pentru acest proiect. Iar experienta acestora, cat si eficienta inginerilor lor montatori si-au spus cuvantul. Acestia au pus la punct o serie de sisteme de schele care au permis constructorilor sa isi desfasoare activitatea in conditii de maxima siguranta si sa duca la bun sfarsit proiectul in timp util!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad