Cutiuta GSM, Dispozitivul care a Revolutionat Copiatul - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

joi, 11 ianuarie 2018

Cutiuta GSM, Dispozitivul care a Revolutionat Copiatul

Lunile de iarna si de vara in care au loc sesiunile de examene sunt probabil cea mai stresanta perioada pentru student. In cursul a doar doua luni acestia trebuie sa acumuleze o cantitate enorma de informatii, ceea ce nu intotdeauna reprezinta un plan fezabil. Desi unii studenti reusesc ca intr-un timp scurt sa se pregateasca bine pentru examenele din sesiune, acestia se lovesc si de exigenta profesorilor, care uneori dau dovada de rea-vointa, picandu-i din cele mai puerile motive. Am auzit cu totii de povestile cu profesori care nu suporta studentii dintr-o anumita regiune a tarii, sau care nu dau o nota de trecere celor care au invatat din alte tratate decat cele scrise de ei. 


Tocmai de aceea, ca si replica la severitatea, exigenta si nedreptatea din sistemul de invatamant superior, au aparut pe piata in ultimii ani sisteme de copiat care sa le ofere studentilor avantaje in lupta lor cu anii de studiu. Daca la inceputurile lor, astfel de sisteme de copiat erau chiar realizate de studenti si erau reprezentate din telefoane modificate in camerele de camin, acum acestea sunt mult mai performante si mai greu de depistat. 

Dispozitivele erau acum cativa ani concepute dintr-un fir lung care se purta ca si un colier in jurul gatului si care se conecta printr-o mufa de 3,5 mm intr-un telefon modificat pentru a emite un semnal mai puternic. Aceste dispozitive erau foarte usor de depistat de catre profesorii atenti, de aceea, o solutie mai buna era de-a dreptul necesara. Astfel, in timp a aparut cutiuta GSM, un dispozitiv care a revolutionat lumea copiatului si care a permis studentilor din intreaga tara sa treaca mai usor peste examenele care le dadeau de furca. 

Acest dispozitiv este in esenta un telefon mobil care are dimensiunile unei cutii de chibrituri. Ea functioneaza cu o cartela SIM normala si transmite semnalul audio intr-o casca japoneza minuscula care se amplaseaza pe canalul auditiv al utilizatorului. Cu ajutorul cutiutei GSM, orice student poate acum sa devina integralist, fara sa isi mai faca griji in legatura cu exigentele profesorului care i-a dat de furca de-a lungul anului universitar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad