Inregistrati orice Reportaj cu Un Reportofon Spion Deghizat - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

vineri, 16 martie 2018

Inregistrati orice Reportaj cu Un Reportofon Spion Deghizat

Un reporter de investigatii sau un detectiv particular trebuie uneori sa foloseasca diferite instrumente disimulate pentru a obtine informatiile necesare obtinerii adevarului. Pentru a nu isi risca viata atunci cand au de a face cu interlocutori periculosi, acestia folosesc un reportofon spion deghizat. Datorita inovatiilor tehnologice, astfel de dispozitive sunt disponibile in mai multe forme. Fie ca vorbim de o bratara fitness dotata cu un sistem audio de supraveghere sau de un simplu breloc de chei, un reportofon spion este mai mult decat util atunci cand strangerea de informatii nu poate fi realizata decat punand in fata unui mare risc o persoana. Aceste instrumente se folosesc deseori si in cadrul anchetelor penale. 


Atunci cand un mandat impune supravegherea suspectului, agentii statului utilizeaza astfel de dispozitive disimulate pentru a nu da de banuit persoanei vizate si pentru a culege in siguranta informatiile necesare desfasurarii anchetei penale. Reportofoanele vin de asemenea si sub forma de stick spion, care pot fi asezate foarte facil in spatele unui calculator de unde sa poata inregistra in voie toate conversatiile suspectului sau persoanei urmarite. Un astfel de microfon disimulat sub forma unui ceas sau a unei bratari este mai mult decat util atunci cand persoana vizata de o investigatie este activa si nu frecventeaza anumite localuri sau nu are un automobil. Folosind un ceas spion asezat pe incheietura suspectului, anchetatorii pot inregistra conversatiile avute in particular ale acestuia si pot largi sau restrange cercul de suspecti, intelegand mai bine relatiile dintre persoanele vizate. 

Cu ajutorul tehnlogiei, anchetele care in trecut puneau in bataia pustii agentii sub acoperire, sau detectivii particulari, acum au devenit mult mai usor de dus la bun sfarsit. Iar strangerea de informatii este mult mai eficienta. Gratie unui reportofon sau stick spion deghizat, puteti de asemenea sa descoperiti si alte infractiuni comise de persoana suspectata si sa descoperiti si daca acesta a fost ajutat de catre alte persoane de care nu stiati pana acum. Anchetatorii privati, dupa ce dobandesc autorizatiile necesare, pot folosi astfel de reportofoane pentru a putea sa inregistreze discutiile persoanelor vizate si pentru a-si duce la bun sfarsit contractele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad