Stickul Spion, O Alternativa la Clasicile Camere de Supraveghere - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

luni, 5 martie 2018

Stickul Spion, O Alternativa la Clasicile Camere de Supraveghere

V-ati dorit vreodata sa aveti un instrument de inregistrare si de supraveghere care sa va permita sa tineti un ochi vigilent asupra bunurilor dumneavoastra, dar sa fie si disimulat in acelasi timp? Daca raspunsul este da, atunci puteti acum sa achizitionati un stick spion, un dispozitiv de inregistrare audio/video minuscul care poate inregistra imagini fara intrerupere. Un astfel de stick spion poate fi amplasat oriunde intr-o camera, intr-o locatie ascunsa. Puteti sa il lasati sa inregistreze cu ajutorul bateriei sale interne, sau daca il conectati la o sursa de  curent externa cum ar fi un PC sau un laptop, acesta poate inregistra in mod constant. 


Nu intotdeauna sunt pretabile unui sistem de supraveghere clasicele camere supradimensionate. Acestea pot sari in evidenta, iar un infractor sarguincios le poate dezactiva rapid, fara prea mari probleme. In schimb, o astfel de camera fullHD disimulata intr-un stick USB este mai greu de depistat. Trebuie doar sa amplasati un astfel de dispozitiv intr-o camera pe care vreti sa o aveti mereu sub supraveghere si sa derulati imaginile atunci cand ajungeti acasa. Desigur, niciodata un singur dispozitiv nu este eficient pe cont propriu, asa ca este indicat sa folositi doua sau mai multe. Descarcarea imaginilor este facila deci nu trebuie sa va faceti griji daca nu sunteti un as al computerelor, actiunea este asemanatoare descarcarii fisierelor dintr-o camera foto, video. 

Supravegherea proprietatii dumenavoastra nu a fost niciodata mai simpla sau mai eficienta. Unele modele sunt dotate de asemenea si cu un senzor de miscare sau cu conexiune la wifi, fapt care le permite sa transmita in direct imagini din incaperea in care au fost amplasate. Imaginile si sunetele captate au o claritate ridicata, ceea ce face ca aceste instrumente sa fie mai mult decat utile in orice situatie ar fi folosite. Daca nu doriti niciodata sa scapati din vedere ceea ce se intampla in propria dumneavoastra casa atunci un astfel de stick spion este solutia perfecta. Puteti monitoriza orice camera si puteti sa observati modul in care menajera va trateaza bunurile, dar si daca bona va trateaza corespunzator copiii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad