Noutati din Lumea Confortului - Aerul Conditionat Care nu Polueaza - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

sâmbătă, 12 mai 2018

Noutati din Lumea Confortului - Aerul Conditionat Care nu Polueaza

In sfarsit imi este dat sa gasesc din ce in ce mai multe produse pentru casa, care nu polueaza! Ultima achizite a mea este aerul conditionat Gree Lomo, care, asa cum va spuneam, nu polueaza si in plus are o multime de functii care ajuta la imbunatatirea confortului, atat cel fizic cat si cel psihic, despre ambele aspecte urmand sa va povestesc in cele ce urmeaza mai pe larg astfel incat poate, va conving sa apelati in mai mare masura la produse electronice pentru casa de ultima generatie, care protejeaza mediul si va imbunatatesc si viata.


Revenind la cum ma ajuta aerul conditionat Gree Lomo sa imi imbunatatesc confortul fizic, ei bine el este dotat cu un sistem de climatizare ce se adpateaza pe baza temperaturii citite de senzorul de temperatura al telecomenzii si este dotat deasemenea cu wifi, astfel incat sa pot porni remote (de pe telefon / tableta / calculator) aerul conditionat inainte de a ajunge acasa. In felul acesta am cat de cald sau racoare vreau in casa inca de cand ajung, nemaifiind nevoie sa astept deloc ca incaperile sa ajunga la temperaturi confortabile. Trebuie sa mentionez tot la capitolul confort fizic si ca sunt alergica la praf iar filtrul incorporat al aerului conditionat elimina foarte bine alergenii din aer.

Al doilea motiv al meu pentru care am ales gama Gree Lomo este unul de confort psihic. Ma simt mult mai relaxata stiind ca oricat de mult functioneaza el, facturile nu vor fi mari deoarece datorita seznorilor sai si gradului mare de adaptare la nevoile mele isi regleaza totul, chiar si parametrii electrici ai compresorului la pornire, astfel incat sa aiba un consum cat mai mic. In plus, gama de anul acesta este special gandita sa nu mai polueze, aerul conditionat Gree Lomo folosindu-se de un nou freon sintetic care nu contine deloc clor in molecula (asa cum contin, daca nu stiati, toate cele obisnuite). Asta inseamna ca el nu mai afecteaza mediul deloc atunci cand functioneaza si in plus, transporta in mod eficient caldura.

Daca aveti in plan cateva schimbari in casa pentru anul acesta, luati in considerare si inlocuirea aerului conditionat vechi caci este una dintre investitiile ce merita facute. Eu pe acesta de care va povestesc l-am achizitionat de pe Simag si va spun sincer ca sunt foarte multumita de produsele lor, atat din punct de vedere al raportului calitate-pret cat si al faptului ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator pe care eu cel putin, incerc sa il protejez cum pot mai bine.

Documentati-va din punct de vedere al specificatiilor tehnice pe care eu poate nu stiu sa vi le expun foarte clar si veti vedea ca este unul dintre produsele care va vor tenta spre achizitie inca din prima, pridusul fiind unul inteligent si usor de folosit, adaptandu-se simplu si rapid oricaror nevoi de caldura sau racoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad