Pretul Petrolului in Continua Crestere - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

marți, 8 mai 2018

Pretul Petrolului in Continua Crestere

Pretul petrolului a inceput sa creasca, inca de dinainte ca anul trecut sa se sfarseasca. Acum, in primele luni ale acestui an putem observa o ascensiune a acestuia, avand in vedere evenimentele curente din mediul international. Cel mai mare impact asupra pretului petrolului il au in continuare protestele violente care au loc la ora actuala in Iran. Acestea au pornit din cauza anumitor reglementari legislative economice care au avut un impact puternic asupra salariilor, dar si asupra cresterii taxelor si impozitelor. 


Protestele au degenerat din manifestatii pasnice impotriva unui set de legi la confruntari cu fortele de ordine. Vocea strazii din Iran vrea ca actualii lideri politici si religiosi sa demisioneze, iar discutii despre instaurarea unei democratii functionale, laice, se nasc din ce in ce mai des. Insasi Statele Unite au spus ca „suntem cu ochii pe voi”, fapt care nu a facut decat sa impulsioneze protestatarii sa lupte mai indarjiti pentru drepturile lor fundamentale. 

Expertii afirma ca in urmatoarea perioada trebuie sa ne asteptam ca pretul petrolului sa creasca mai mult si mai vertiginos ca pana acum. Cel putin pana cand protestele din Iran vor lua sfarsit, pretul va fi intr-o continua ascensiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad