A Inceput Festivalul de Jazz la Bucuresti - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

luni, 4 iunie 2018

A Inceput Festivalul de Jazz la Bucuresti

Inca de pe 2 Iunie a inceput, la Bucuresti festivalul de Jazz cea de-a 7a editie! Acesta se va desfasura in zona Piata George Enescu si Hanul Gabroveni in perioada 2-8 Iunie, iar accesul este gratuit. Aveti la dispozitie 7 zile de festival, 5 zile de concerte in piata George Enescu, evenimente de legatura zilnic la ARCUB si bineinteles un concurs de jazz.


Daca va place jazz-ul sau v-am starnit curiozitatea, dati o fuga in serile calde de vara prin centrul orasului si ramaneti putin la festival pentru a va delecta cu muzica de calitate si o ambianta mai mult decat relaxanta. Ca si nume ce vor urca pe scena, de pe pagina evenimentului am selectat o parte din line up-ul 2018: Jan Garbarek, Trilok Gurtu, Lars Danielsson Quartet, Teodora Enache and The Prophet Band și Bucharest Jazz Orchestra feat. Blue Noise. Toti acestia si nu numai va vor incanta timp de 7 zile in Piata George Enescu din Bucuresti.

Ce mai trebuie sa stiti este ca anul acesta directorul artistic al festivalului, Teodora Enache va urca pe scena alaturi de Joca Perpignan, percutionistul brazilian care anul trecut a sustinut cel mai apreciat concert din cadrul festivalului de Jazz, cu acest concert Teodora Enache incheindu-si deasemenea si colaborarea de 3 ani cu Bucharest Jazz Festival, The Prophet Band spunand ea ca reprezinta rolul pe care ea l-a jucat in cei 3 ani in cadrul festivalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad