Fenomenul Vacantelor Do It Yourself ia Amploare. Ce Trebuie sa Stim?! - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

miercuri, 20 iunie 2018

Fenomenul Vacantelor Do It Yourself ia Amploare. Ce Trebuie sa Stim?!

Sunt zile in care singurul nostru gand pozitiv este spre concediul sau vacanta mult asteptata. Fiecare aventura pe care o avem departe de meleagurile noastre este o experienta de viata. Din fiecare calatorie vom acumula noi informatii. Sa vezi lumea poate fi unul din cele mai bune “vicii” pentru trupul si mintea noastra. Indiferent de locatia aleasa, iti recomand sa nu pleci cu idei preconcepute. Sa lasi locul in care ai ajuns sa te surprinda. O vacanta in Dubai poate fi la fel de frumoasa ca una in Bangkok sau in Las Vegas. Chiar daca par a fi la poluri opuse. Cauta din timp zboruri ieftine si cazare, astfel incat sa economisesti bani. Daca invatam sa ne planificam din timp concediul vom realiza ca nu vom mai plati preturi exorbitante. 

Cum ar fi sa mergi cu banii alocati unui concediu in doua locuri? Pare imposibil, nu-i asa?!

Ei bine, vremurile se schimba si odata cu ele ne schimbam si noi. Ne adaptam noilor cerinte si invatam lucruri noi. In zilele noastre conceptul de vacanta diy adica (do-it-yourself) devine tot mai apreciat. Sunt acele vacante pe care ni le planificam fara sa apelam la o agentie de turism. Scapam de un comision inutil. Singurul dezavantaj, daca il putem numi asa, este ca noi vom face rezervarile. Adica ne vom transforma in propriul agent de turism. 

Cu banii economisiti vom putea alege un city break intr-un alt oras sau, ce de nu, chiar o alta vacanta in Dubai. Sa vezi de mai multe ori aceasta “perla” a Emiratelor Unite nu poate fi deloc rau. Planifica-ti din timp vacantele La cat de rapid este ritmul de construire, cu siguranta vom descoperi noi locatii de vizitat de fiecare data cand ajungem acolo. Evolutia acestui tip de planificare a vacantelor se datoreaza si unor pagini specializate, cum este Calatorila

Oameni pasionati de calatorie si de preturi mici pentru cazare si zbor iti prezinta zilnic diferite ponturi. Acestea sunt pentru anumite locatii, perioade, in sezon sau nu. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti ponturile si daca gasesti ceva ce te intereseaza sa-ti rezervi. Rezervarile le vei face tu, tot ce vei rezerva va fi optiunea si dorinta ta. Nu este nimic predefinit, asa ca nu vei avea niciun motiv sa nu indragesti vacanta aleasa. Sa tot calatoresti in acest fel, nu-i asa!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad