Sunt Anvelopele All Season o Solutie mai Buna decat Anvelopele Sezoniere? - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

vineri, 8 iunie 2018

Sunt Anvelopele All Season o Solutie mai Buna decat Anvelopele Sezoniere?

Aceasta este o intrebare ce planeaza asupra anvelopelor de tipul all season, probabil de cand ele au aparut pe piata si inca parerile sunt impartite pentru ca depinde foarte mult ce faceti cu masina pe care o conduceti, ce drumuri parcurgeti de obicei, care este stilul dumneavoastra de condus si altele asemenea. Pentru o persoana care foloseste masina pentru drumuri uzuale in oras si ocazional excursii mai lungi, insa conduce normal, respecta restrictiile de viteza, deci conduce cat de normal se poate, un set de anvelope all season este o alegere foarte buna. Va scuteste de a investi in doua seturi de anvelope, de schimbul lor sezoniez, costisitor ca timp si bani, de problema depozitarii lor si de alte batai de cap.


Anvelopele all season sunt o alegere buna si nu va vor lasa la greu indiferent daca este vara sau iarna, atata timp cat sunteti un sofer cumpatat, cu un stil de condus normal. Ele se adapteaza bine conditiilor de vara, cand asfaltul este foarte incins dar si conditiilor de iarna cand asfaltul este inghetat, ud, alunecos sau acoperit de un strat de zapada.

O situatie pentru care anvelopele all season nu ar fi o idee chiar buna este aceea in care, ca sofer, faceti foarte multe drumuri in afara orasului, forjati anvelopele serios si aveti un stil de condus ceva mai agresiv pentru care aveti nevoie de un set de anvelope special dedicate fiecarui sezon astfel incat sa beneficiati la maxim de toate caracteristicile specifice unei anvelope de iarna / vara.

Pentru ca anvelopele sunt unele dintre principalele responsabile de siguranta in timpul mersului ele trebuie sa fie adaptate cat mai bine, iar un set all season poate reprezenta de la un punct, un compromis caci, este clar pentru toata lumea ca modelul all season este un produs situat ca si caracteristici tehnice intre cele dedicate de vara sau iarna, putin nepotrivit drumurilor foarte lungi sau stilului de condus agresiv, pentru care asa cum spuneam si mai sus, indicat ar fi sa aveti anvelope de schimb pentru fiecare sezon.

Acestea fiind spuse, ramane la alegerea dumneavoastra ce tip de anvelope veti alege, tineti cont insa ca siguranta primeaza intotdeauna si numai alegand realist tot ce masina are nevoie, veti putea parcurge fara probleme drumurile pe care vi le propuneti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad