De ce O Consola de Jocuri este O Investie Buna - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

joi, 12 iulie 2018

De ce O Consola de Jocuri este O Investie Buna

De 21 de ani, piata de jocuri virtuale este intr-o continua crestere! Acestea devin de la an la an din ce in ce mai complexe, grafica imbunatatindu-se constant din dorinta creatorilor de a le face cat mai realiste! Din aceasta cauza, acestea incep sa consume din ce in ce mai multe resurse fapt care determina producatorii de componente PC sa dezvolte de la luna la luna tehnologii noi, din ce in ce mai puternice si mai scumpe.


Pentru a rula cele mai noi jocuri aparute in anul 2018, sunt necesare componente scumpe. Un PC de gaming care sa poata rula pentru urmatorii 2 ani cele mai noi jocuri poate ajunge si pana la 8000 de lei lejer. Problema este ca acesta incepe sa se devalorizeze din ce in ce mai mult in fiecare luna. 

Tehnologia avanseaza intr-un ritm prea alert pentru ca pretul unui PC sa reziste foarte mult. Si de asemenea, observand aceasta tendinta a producatorilor de a-si imbunatati produsele constant, putem realiza faptul ca in maxim 2 ani, computerul pe care noi am platit 8000 de lei va deveni depasit din punct de vedere tehnologic. 

Acest risc poate fi evitat prin achizitionarea unei console! Un Playstation 4 sau un Xbox One evolueaza mai greu din punct de vedere tehnologic, dar avand in vedere ca acestea au un singur scop, acela de a rula jocuri, ele nu sunt afectate de progresul componentelor sau de cresterea cerintelor jocurilor. O consola este cea mai buna investitie pentru viitor in domeniul gamingului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad