Cele mai Populare Destinatii de Vacanta din Grecia pentru Iubitorii de Mare si Soare - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

luni, 6 august 2018

Cele mai Populare Destinatii de Vacanta din Grecia pentru Iubitorii de Mare si Soare

Una dintre tarile europene cu cele mai spectaculoase privelisti, dar si monumente de o arhitectura inegalabila, Grecia s-a aflat mereu printre cele mai vizitate si indragite destinatii de vacanta din lume pentru turistii insetati de frumos si caldura. Chiar daca Grecia merita vizitata bucatica cu bucatica, zilele de concediu nu se pot extinde la infinit, de aceea am ales unele dintre cele mai frumoase locuri de distractie care nu pot fi ratate.

Cele mai populare destinatii de vacanta din Grecia, unde vei dori sa ajungi imediat

Atena – Capitala Greciei si cel mai mare oras din aceasta tara atrage o sumedenie de turisti si calatori in fiecare an. Asta mai ales in sezonul estival, de vara, cand toata lumea doreste sa se relaxeze la malul marii cu un pahar de suc rece sau cu o inghetata buna in mana. Dar, acesta nu este un loc in care sa te duci la mare, desi se poate ajunge si acolo cu diversele mijloace de transport. Atena este un loc istoric, al carui simbol vestit – Partenon – trebuie vizitat de cei ce ii calca pamanturile.

Santorini – Aceasta insula este cunoscuta mai ales pentru forma si pentru culorile sale simple si spectaculoase, pentru asezarile umane in alb si albastru situate foarte precis pe stancile ce dau spre marea Egee. De asemenea, aici te poti bucura de zile insorite si de minunatii vizuale in cadrul lagunei situate intre trei stanci inalte. Orasul este situat tocmai sus si de aceea ofera o vedere panoramica perfecta a bogatiilor de aici. Tot in Santorini poti da de plaje fabuloase cu nisip negru.

Rhodos – Aceasta insula greceasca este probabil cel mai cunoscuta pentru Colosul din Rhodos, dar si pentru asezarile sale fastuoase din care poti ajunge pe plajele Marii Egee. In Rhodos te poti bucura de vizita in locatii de o importanta istorica mare: Acropolele din Lindos, Templul lui Apollo, Acropolele din Rhodos, dar si vechiul oras Rhodos. Si viata de noapte este tare cautata aici, insa ziua poti intra in muzee precum cel de arheologie, in Palatul Marelui Maestru, dar te si poti plimba in voie si face poze in Orasul Medieval Rhodos.

Corfu – Aceasta insula este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Grecia pentru turistii din intreaga lume. De ce? Pentru ca dispune de o varietate de plaje minunate, curate si chiar private pentru cei care isi doresc sa se simta in largul lor. Aceasta insula greceasca este amplasata in Marea Ionica. De altfel, Corfu este popular pentru o istorie unica si pentru adevarate minuni arhitecturale, de la care orice artist poate invata cate ceva.

In oricare dintre cele 4 destinatii de vacanta din Grecia iti poti gasi linistea, inspiratia, poti deveni creativ, poti savura in sfarsit ceea ce inseamna o vacanta cu mare si soare, exotica, departe de Romania si de mediul sufocant de acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad