Alegerea Costumului de Mire intre Clasic si Nonconformist - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

joi, 6 septembrie 2018

Alegerea Costumului de Mire intre Clasic si Nonconformist

Ziua nuntii reprezinta un moment foarte important in viata fiecarui barbat dar stim ca totodata este si unul foarte stresant. Odata cu apropierea evenimentului agitatia isi spune cuvantul si a lua o decizie pentru costumul de ginere dorit devine o misiune imposibila. Variatate de culori si modele diverse isi fac simtita prezenta la Aliss Shopping City, Mall Craiova unde va veti putea alege costumul de mire porivit pentru locatia, stilul dumnevoastra si cadrul in care va avea loc ceremonia. Aici puteti experimenta dintr-o gama larga de combinatii care va sunt pe plac si sa o alegeti pe cea perfecta pentru dumnevoastra. Costumul de mire este un lucru esential, asa ca este necesar sa-i oferiti atentia cuvenita pentru a avea parte de o aparitie memorabila.


Costumul de mire este la fel de important ca si rochia miresei tocmai din acest motiv indiferent de cat de bine sunteti informat in domeniul modei sau din contra, nu sunteti un fan infocat al articolelor vestimentare si revistele de moda nu sunt punctul dumneavoastra forte, este necesar sa acordati importanta si sfaturilor pe care le primiti de la cei ce aflati in acest domeniu. Costumul de ginere nu mai reprezinta o misiunea imposibila odata ce veti vizta mall-ul Aliss Shopping City in Craiova, iar in acest loc veti primi sfaturile si recomandarile necesare.

Pentru a va ajuta in alegerea costumului de mire, luati un album cu fotografii al parintilor sau bunicilor dumnevoastra si vedeti ce va transmite costumul de ginere pe care l-au purtat ei in urma cu multi ani. Puteti fi ingroziti de un model ce era la moda in urma cu multi ani insa care acum poate parea ceva ridicol, sau din contra, de un costum clasic, elegant care chiar purat in zilele noastresa ofere senzatia de nou si modern. Acest lucru inseamna ca alegerea costumului de mire trebuie sa fie una facuta cu mare atentie, intrucat ce este astazi la moda peste putini ani poate parea ceva de-a dreptul ridicol. 

Alegand o tinuta clasica si rafinata nu veti da gres niciodata. Moda vine si trece, ce este astazi la moda maine poate la fel de bine sa dispara, in schimb ceea ce este clasic si elegant va ramane cu un aer aparte indiferent de trecerea timpului. Chiar daca sunteti o persoana careia ii plac culorile si va doriti pentru nunta un costum de ginere in culori puternice, este de preferat sa optati pentru un model mai clasic, in culori clasice, neutre pentru a trece testul timpului.

Atunci cand vine vorba de alegerea unui costum de mire in afara de design-ul dorit, in alegerea acestuia un rol esential il joaca si conformatia corpului. Tocmai din acest motiv la Aliss Shopping City - Mall Craiova nu veti gasi un singur stil de costum de ginere, aici existand modele pentru orice tip de conformatie a corpului. De cele mai multe ori stilul clasic este cel cu care nu puteti da gres, mai ales ca acest stil va ofera cea mai mare libertate de miscare.

Costumul de mire trebuie ales cu mare grija mai ales bazandu-va pe tematica nuntii, care va determina alegerea unor culori specifice. Totul depinde de gusturile dumnevoastra si de cat de clasic sau cat de noncomformist doriti sa fiti in aceasta zi speciala. Vizitati incinta Aliss Shopping City pentru a va alege modelul dorit din cele prezentate, iar aici veti primi si ajutorul necesar pentru a luat cea mai buna decizie cu privire la costumul de mire pe care il veti purta in ziua nuntii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad