Misterele Propunerii Doamnei Adina Florea pentru Sefia DNA - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

vineri, 7 septembrie 2018

Misterele Propunerii Doamnei Adina Florea pentru Sefia DNA

Intentia lui Tudorel Toader ar fi fost sa mai aiba o runda de selectie pentru DNA pentru ca omului care adesea vorbeste despre sine la persoana a treia ii place la nebunie sa fie buricul pamantului, dar am motive sa cred ca sugestia doamnei Adina Florea i-a venit ca un ordin, nu ca o propunere.


Informatiile pe care le avem in acest moment despre doamna Florea nu sunt multe si sunt contradictorii. Din cate stim, este un procuror care a ales neinceperea urmaririi penale impotriva lui Radu Mazare, este fiica unui consilier judetean PSD din Constanta, nu a fost niciodata casatorita so apare intr-un dosar penal pentru coruptie.

Procedura a inceput pe legea in vigoare inca nemodificata deci, presedintele poate refuza propunerea intrucat nu are o limitare a numarului de propuneri ale ministrului Justitiei pe care sa le poata refuza. 

Tudorel Toader, cel care lupta cu abuzurile, alege pentru sefia DNA un procuror verificat inclusiv pentru cercetare abuziva. Fostul judecator constitutional initiaza o ordonanta ale carei efecte sunt retroactive, dansul, care este profesor, notar suspendat, rector suspendat, avocat suspendat, reprezentant al Romaniei in Comisia de la Venetia, mandat reinnoit in mandatul sau de ministru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad