Reconecteaza-te cu Corpul Tau prin Intermediul Masajului - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

vineri, 21 decembrie 2018

Reconecteaza-te cu Corpul Tau prin Intermediul Masajului

Tantra este o doctrina de origine indiana, derivata din hinduism si taoism, apoi adoptata de budism. Aceasta practica nu cunoaste nici dualitatea, nici opozitia; eul si lumea exterioara, barbatul (yang) si femeia (yin), spiritul si materia sunt un intreg. Practica Tantrei face posibila asocierea lor in totalitate pentru a ajunge la un nivel mai inalt de constiinta si, in materie de sexualitate, o armonie perfecta eliberata de constrangerile externe. Astfel, Tantra foloseste sexualitatea pentru a fuziona trupul si sufletul, femininul si masculinul si, pentru a ajunge la sfarsitul unui lung proces de meditatie la extazul mintii si al corpului. 


Tantra include mai multe metode care ne permit sa devenim constienti de unitatea noastra fundamentala, de trupul nostru, de inima si de mintea noastra, in raport cu universul, in orice moment si in toate domeniile vietii noastre. Este o invitatie zilnica de a ne elibera de suferinta, de conditionarile si de iluziile noastre, de respingeri si de vanitatile noastre, pentru a trai momentul prezent, realitatea, si pentru a ajunge la o stare de atentie si intelegere autentica. 

Masajul Tantra practicat la Tao Massage Bucuresti, te invita sa te reconectezi cu corpul tau, sa iti recastigi constiinta de sine printr-o experienta spirituala care sa cuprinda dimensiunea corpului
In timpul unei sesiuni de masaj Tantra, simturile sunt solicitate. Simtul mirosului, prin tamaie sau lumanarile parfumate; vazul, datorita luminii discrete, difuze; auzul este stimulat prin intermediul unei muzici relaxante ce se aude in surdina si umple delicat atmosfera. Simtul tactil, prin toate atingerile moi, delicate, calde, efectuate de catre maseuza profesionista pe tot corpul tau. Masajul Tantra iti trezeste simturile si iti stimuleaza zonele senzoriale. Corpul tau este redescoperit prin atingeri delicate si senzuale. Maseuzele specializate in arta masajului Tantra isi vor misca mainile pe tot corpul, umerii, bratele, mainile, capul, gatul, fesele, picioarele si talpile, apoi vor trece la zona abdominala. Masajul Tantra deschide chakrele, puncte energetice care guverneaza corpul si mintea. Activeaza vitalitatea, stima de sine, forta si puterea. Gesturile efectuate de catre maseuze in timpul unui masaj Tantra stimuleaza emotia sau iubirea si iti onoreaza corpul cu cel mai mare respect. 

Masajul Tantra ajuta la construirea si reconstruirea increderii in sine
Masajul Tantra este relaxant, vindecator, amelioreaza corpul dupa efort, elimina blocajele si tensiunile, alina durerea musculara si articulara, elibereaza energia stagnanta, echilibreaza energetic intregul trup, trezeste energia Kundalini si energia sexuala, vehiculul prin care circula energia prin corp. Tantra iti permite sa mergi spre realizarea de sine, sa spui "da!" vietii, sa fii pe deplin viu, sa dezvolti o sexualitate implinita si sa radiezi aceasta dimensiune a iubirii "Eu sunt dragoste! Eu sunt iubire!" care este adevarata noastra natura. Unificarea contradictiilor noastre trece prin re-exprimarea si reabilitarea a tot ceea ce a fost reprimat. Daca iti vei permite sa mergi dincolo de rusine si de vina, masajul Tantra te invita sa te reconectezi din nou cu dragostea si cu acceptarea neconditionata a propriei persoane si a propriului corp, pentru a te reconecta cu corpul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad