Biophotonic Scanner pentru Evaluarea Carotenoidelor - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

joi, 21 februarie 2019

Biophotonic Scanner pentru Evaluarea Carotenoidelor

Este Pharmanex Biophotonic Scanner sustinut de stiinta? Folosirea Spectroscopiei Raman pentru masurari biologice este o disciplina sustinuta de ani de cercetari. Pharmanex Biophotonic Scanner si S2 este o aplicatie brevetata a Spectroscopiei Raman pentru masurarea nutrientilor antioxidanti carotenoizi in tesutul uman pentru imbunatatirea nutritiei. Folosirea biofotonicii pentru evaluarea moleculelor biologice in tesutul uman este o disciplina stiintifica diferita si Pharmanex Biophotonic Scanner este un instrument bazat pe aceasta disciplina stiintifica.


Folosirea Spectroscopiei Raman pentru evaluarea carotenoidelor din tesutul uman a fost validata de cel putin opt studii publicate, efectuate de terti care nu au nici o legatura cu Pharmanex sau industria de suplimentare. In plus, Pharmanex a validat folosirea Spectroscopiei Raman pentru masurarea carotenoidelor in diverse studii, inclusiv o varietate larga de studii avand ca subiect 1.375 indivizi care confirma o corelatie intre statutul antioxidantilor si parametrii stilului de viata. 

Un al doilea studiu a stabilit eficacitatea LifePak in imbunatatirea statutului de antioxidanti ai subiectilor pe o perioada de 12 saptamani.

Un al treilea studiu a stabilit o corelatie foarte importanta (r=0.78, p<0.001) intre nivelul carotenoidelor din sange si nivelul carotenoidelor din piele evaluate de Pharmanex Biophotonic Scanner.

Un al patrulea studiu a fost prezentat la cea de a 45-a Intalnire anuala a Colegiului American de Nutritie din Long Beach, California. In plus, studiul a demonstrat ca masurarea cu Pharmanex Biophotonic Scanner are o variatie mai mica decat masurarea carotenoidelor din sange (masurate prin metoda traditionala HPLC).

Un al cincelea studiu a fost prezentat de catre Dr. James Rippe la Intalnirea Nationala a Colegiului American de Medicina Sportiva din Indianapolis. Acest studiu a confirmat ca in cazul indivizilor supraponderali sau obezi, nivelul acumularii tesutului adipos influenteaza negativ nivelul carotenoidelor din piele si astfel statutul antioxidantilor.

Un al saselea studiu a fost completat nu demult pentru a stabili nivelurile carotenoidelor din piele ca un indicator al starii generale a antioxidantilor. Cercetatorii au investigat corelatiile intre nivelurile carotenoidelor din piele si antioxidantii din sange (vitaminele C, E si caroteniodele de catre HPLC), ca si izoprostanii din urina, care sunt considerati ca cel mai bun mod de masurare al stresului oxidativ din organism.

Rezultatele au aratat corelatii foarte importante intre carotenoidele din piele si alti antioxidanti din sange. In plus, s-a observat o corelatie inversa foarte importanta intre carotenoidele din piele si stresul oxidativ (izoprostanii din urina). Aceste rezultate confirma impreuna ca Biophotonic Scanner este cel mai bun indicator non-invaziv al statutului total de antioxidanti din organism, dar si un indicator bun al stresului oxidant total.

Stiati ca intr-o singura tigara sunt prezenti 1.016 (10.000.000.000.000.000) radicali liberi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad