Fabrica-de-firme.ro face Minuni pentru Afacerea Ta - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

vineri, 24 ianuarie 2020

Fabrica-de-firme.ro face Minuni pentru Afacerea Ta

Sa zicem ca stai in sectorul 2 si ai multe cereri de livrare mancare la domiciliu in sectoarele 3 si 4! Pana ajunge mancarea in sectoarele indepartate se raceste, in plus, se cheltuieste mult cu transportul, deoarece se consuma mai mult carburant. 


Este mult mai simplu, sa apelezi la specialistii de la Fabrica-de-firme.ro sa intreprinda toate demersurile pentru inregistrare punct de lucru. Specialistii firmei de mai sus realizeaza inregistrarea punctului de lucru in 3-5 zile lucratoare, costurile fiind de 400 de lei. 

Cu ajutorul lor te poti extinde rapid, dar poti solicita si suspendarea activitatii unei societati comerciale timp de 3 ani sau pentru un termen mai mic, daca sunt multe de pus la punct in firma si este nevoie de timp, sa fie rezolvate. 

Aceeasi operatiune se poate face si in cazul in care poluezi mediul, pana ai posibilitatea sa cumperi filtre de aer sau sa faci depozite pentru deseurile periculoase. In ceea ce faci sau ce produci, trebuie sa protejezi mediul, care nu iti apartine si oamenii care iti comanda produsele sau serviciile. 

Daca te afli la inceput, atunci solicita infiintare S.A, mai ales daca ai asociati de nadejde. 

Dar cei care in timpul celor 10 ani de activitate au reusit sa infiinteze mii de firme de succes si sa plaseze in topul celor mai bogati romani zeci de antreprenori, iti pot oferi si alte servicii de calitate premium, cum ar fi: 

1. Consultanta manageriala sau juridica;
2. Sfaturi privind alegerea domeniului de activitate, dar si al tipului de firma;
3. Cesiuni capital social, cand anumiti asociati renunta la capitalul social pe care l-au investit;
4. Marirea capitalului;
5. Servicii de contabilitate;
6. Schimbarea sediului social dintr-un sector in altul, dintr-un oras in altul sau dintr-un judet in altul. Cand afacerea este transferata intr-un alt judet, timpul de asteptare este mai mare. 

La aceste operatiuni se adauga si altele, dar cele mai multe informatii se afla pe site-ul Fabricii-de-firme.ro si pot fi accesate cu usurinta. 

Este foarte bine ca avem in Romania astfel de specialisti cu experienta, buni cunoscatori ai mediului de afaceri si cu 10 ani de experienta in spate, care se zbate pentru ca afacerea fiecarui roman sa se desfasoare legal. Serviciile au preturi oneste, iar intreprinzatorului i se da sansa de a aloca mai mult timp pentru afacerea sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad