Mobilier Minimalist pentru Bucatarii Minimaliste - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

miercuri, 29 ianuarie 2020

Mobilier Minimalist pentru Bucatarii Minimaliste

Bucataria minimalista imbina nevoia oamenilor de a-si amenaja bucataria cu ajutorul unui mobilier in dimensiunile potrivite, standard sau mult mai reduse, astfel incat acesta sa se incadreze perfect in dimensiunile si nevoile pe care le impune aceasta zona a casei. 


Actualele modele mobila de bucatarie se concentreaza pe un astfel de aspect fiabil si adecvat oricarui spatiu, dar si pe materiale de calitate, cat si pe un design simplu dar totusi rafinat. Tinand cont de aceste aspecte, alegerea unui mobilier bucatarie cu tendinte moderne si aspect tineresc, ideal pentru toti cei care vor sa-si construiasca sau sa-si renoveze bucataria actuala intr-o bucatarie amenajata cu mult bun gust, devine in prezent mult mai usoara.

Iata 3 idei de mobilier minimalist care se vor integra cu usurinta in locuinta ta.

Bucataria Cemento
Bucataria Cemento este o alegere ideala pentru toti cei care-si doresc sa integreze in locuinta stilul unor bucatarii minimaliste, cu mobilier in nuante monocromatice. Mobilierul este realizat din lemn pur de cea mai buna calitate la care se adauga elemente metalice de rezistenta, ce se imbina perfect cu aspectul oricarui spatiu. Acest mobilier este bine compartimentat si va ofera mai multa usurinta inclusiv in integrarea si mascarea electrocaniscelor.

Bucataria Fashion
Pentru ca doamnele sunt cele care au o activitate predominanta in acest loc al casei, ele isi vor dori sa imbine pasiunea fata de moda, feminitatea si eleganta, cu designul casei lor. Schimbarea si achizitia mobilei nu este un fapt pe care-l vei face cu regularitate, ci o investitie de viitor, poate chiar o mostenire de familie. Asadar, in bucataria fashion mult visata de catre doamne vor predomina tendintele lucioase, culorile minimaliste, finisajele simple si perfecte, dar si elemente de sticla securizata in functie de preferintele fiecareia. Aceste modele de mobile bucatarie pot fi integrate si intr-un spatiu deschis, care ofera o viziune directa catre bucatarie din alte incaperi.

Bucataria Cascada
Acest model de mobilier de bucatarie isi pastreaza rafinamentul si multifunctionalitatea, fiind o idee mai traditionalista, insa si calitatea superioara de origine Germana. Pentru constructia acestui mobilier se utilizeaza o baza metalica, imbracat in lemn masiv cu o culoare simpla si clasica in nuante de maro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad