Malta - Reper pentru Obtinerea Licentei in Jocuri de Noroc - Centrul de Stiri

Stiri online de ultima ora

Post Top Ad

Stiri online de ultima ora

joi, 24 iunie 2021

Malta - Reper pentru Obtinerea Licentei in Jocuri de Noroc

Pentru cei aflati in cautarea unei firme de consultanta care ofera suport pentru obtinerea unei licente in jocuri de noroc, DD Consultus ofera servicii la nivel international prin intermediul personalului sau de inalta calitate. DD Consultus are sediul in Malta si mai ofera consultanta specializata pentru piata din Romania si cea din Curacao. Compania ofera pachete promotionale de consultanta pentru licenta clasa 1 ONJN, atat in Romania cat si in strainatate si este in continua extindere.


• Reglementari fiscale

Fiind recunoscuta de foarte mult timp pentru activitatile sale in domeniul jocurilor de noroc si pentru reglementarile fiscale convenabile, Malta este un loc perfect pentru a gasi consultanti foarte bine pregatiti. DD Consultus ofera servicii de consultanta jocuri de noroc clientilor din intreaga lume. Politicile de combatere a spalarii banilor sustinute de Oficiul National pentru Jocurile de Noroc din Malta permit un nivel ridicat de masuri de securitate atat pentru jucatori, cat si pentru operatori. Un mediu legal sigur reprezinta cadrul ideal pentru dezvoltarea acestei industrii.


• Personal de calitate

Multe tari se lupta cu legalizarea jocurilor de noroc online, in timp ce Malta gaseste rapid solutii juridice pentru orice nevoi. Acesta este si motivul pentru care majoritatea consultantilor de aici sunt recomandati pentru etica muncii depuse, loialitatea si cunostintele valoroase pentru a sustine si a impartasi abordarile celor mai bune practici bazate pe experiente reale. Consultantii DD Consultus au demonstrat pe parcursul timpului un simt intreprinzator dezvoltat, iar profesionalismul si expertiza acestora in industria jocurilor de noroc este la mare cautare.


• Viteza de reactie

Angajarea unei firme de consultanta in domeniul jocurilor de noroc poate fi un pas bun daca intentionati sa aplicati pentru o licenta clasa 1 ONJN si nu aveti expertiza si viteza necesara pentru a pregati totul la timp si conform standardelor. Desi nu dispunde de o licenta jocuri de noroc, firma DD Consultus este specializata in consultanta in domeniul jocurilor de noroc si poate oferi solutii personalizate care reflecta experienta de lunga durata a angajatilor sai. 


• Servicii diverse pentru fiecare client

Printre serviciile in domeniul jocurilor de noroc in care este specializata DD Consultus merita mentionate: servicii de localizare, respectarea reglementarilor si jurisdictiilor internationale in domeniul jocurilor de noroc, oferirea de software si a unei platforme de networking pentru identificarea potentialilor partenerilor de afaceri.

Obtinerea unei licente in jocuri de noroc este un proces lung si dificil, iar procesul de aplicare este clar definit, conform standardelor ONJN. In acest caz, cel mai bun partener care va poate sprijini pe parcursul intregului drum este DD Consultus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad